UpRight MX19 Schaarhoogwerker

schaarhoogwerker verhuur

De UpRight MX19 (schaarhoogwerker \ schaarlift) is zeer geschikt werkzaamheden als schilderen, ramenwassen en het vervangen van lampen op grotere hoogte. De MX19 heeft een maximale werkhoogte van bijna 8 meter en is compact vormgegeven. Aangezien de machine is uitgerust met een elektromotor kan deze ook zonder problemen binnenshuis worden ingezet.

 

De MX19 is een zeer functionele schaarhoogwerker c.q. schaarlift die voor veel werkzaamheden kan worden ingezet. UpRight is een zeer gewaardeerd merk als het gaat om hoogwerkers en zijn dan ook zeer betrouwbaar, eenvoudig en veilig in gebruik. De machine is volledig gekeurd en voorzien van zware accu's zodat er zonder problemen een langere tijd mee gewerkt kan worden. Het werkplateau is eenvoudig te verlengen waardoor er zonder problemen met twee man in gewerkt kan worden. Deze UpRight past, door zijn geringe breedte, zonder problemen door de meeste deuropeningen en is op een aanhangwagen achter de auto te vervoeren.   

Bij huur van een schaarhoogwerker zijn de volgende opties en functies inbegrepen:

- Instructie
- Geladen accu's

Specificaties:  
UpRight MX19 Specificaties
Maximale werkhoogte 7,8 meter
Zijwaarts bereik  -
Capaciteit 227 kg
L*B*H (in rust) 1750*760*1600mm
Gewicht 1460 kg
   
Huurprijzentabel:  
Huurperiode Prijs
1 - dag € 75
2 - dagen € 150
3 - dagen € 225
1 - week € 300
Langer dan 1 week In overleg
   
Optietabel:  
Optie Prijs
Aanhanger t.b.v. vervoer achter de auto € 50 p/d
   
   
   
   

 Heeft de hoogwerker niet voldoende bereik? Wellicht is onze spinhoogwerker dan een goed alternatief: klik hier om naar onze spinhoogwerkers te gaan.

Reserveren? Neem dan contact met ons op!