Wie zijn wij?

De Haas Verhuur is een kleine onderneming die zich vooral richt op de verhuur van kranen / graafmachines en hoogwerkers in de regio Midden Gelderland (Arnhem, Nijmegen, Tiel en Overbetuwe). Wij houden niet van 'rompslomp' en kunnen snel schakelen. Bij ons zijn er geen extra 'verborgen' kosten en toeslagen die achteraf nog bij de huursom worden opgeteld, maar wel scherpe tarieven zodat u altijd goedkoop huurt. Onze machines zijn goed onderhouden en wij staan voor persoonlijk contact en een goede service naar de klant. Gaat er onverwachts toch iets defect dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Hiervoor maken we gebruik van betrouwbare partners uit de omgeving.

Wij gaan voor een vaste klantenkring die we optimaal kunnen bedienen met het juiste materieel. Geen massale verhuur, maar verhuur gebaseerd op de behoefte van de klant. Juist doordat wij een kleine organisatie zijn kunnen we inspelen op de behoefte van de klant. Ons assortiment is dan ook in samenspraak met onze klantenkring tot stand gekomen. Heeft u speciale wensen of behoeften? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Ook goed om te weten; heeft u 'last minute' een machine nodig, of maar geen tijd om deze zelf op te halen? Wij bieden ook de mogelijkheid om materieel op locatie af te leveren en op te halen tegen aantrekkelijke tarieven en op (zeer) korte termijn. Afhankelijk van de locatie en beschikbaarheid kunnen wij materieel binnen een uur op de gewenste locatie afleveren.

 

Een greep uit onze vaste klanten en partners:

                          De Lingebrug